BRADLEY MARTIN: HET MAAKT NIER UIT OF JE WINT OF VERLIEST, JE GAAT MET EEN LEKKER GEVOEL DE KOOI UIT.

Deze week hebben we een tof interview met Bradley Martina! In dit interview lees je hoe Bradley zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en kom je meer te weten over zijn beste herinneringen in het straatvoetbal.

Kan je jezelf introduceren?

Mijn naam is Bradley Martina. Ik ben 14 jaar oud, kom uit Rotterdam en mijn passie is straatvoetbal.

Waar is de liefde voor straatvoetbal bij jou begonnnen?

Ik woon in dezelfde buurt als Nabil el Jackson en ik kende hem al van de pleintjes dus op een dag ging ik met hem voetballen en leerde hij mij verschillende trucjes. Ik wilde beter worden en elke dag ging ik trainen om de trucjes nog meer onder de knie te krijgen en om steeds meer te ontwikkelen.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Wat mij het meest aanspreekt is de vibe die rondhangt iedereen is chill met elkaar. Je hebt af en toe een opstootje maar dat is de emotie die erbij hoort. Het maakt niet uit of je wint of verliest, je gaat met een lekker gevoel de kooi uit omdat je hebt laten zien wat je in huis hebt.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Mijn hoogtepunten zijn dat ik naar Kopenhagen in Denemarken ben geweest. Wat een mooi moment is geweest is dat ik op de tv ben gekomen en een panna aan Jens Toornstra heb gegeven. Mijn beste hoogtepunt is dat ik Rotterdams kampioen ben geworden van de U13.

Welk Panna Knock Out event of toernooi vond je het lauwst en waarom?

Dat is een moeilijke vraag want ieder toernooi kom je nieuwe mensen tegen en elke toernooi is anders maar voor mij is het wel echt de eerste editie van panna knockout in Spangen. Ik won mijn eerste toernooi waarbij ik een panna uitdeelde in de finale dat was een onbeschrijfelijk gevoel.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen?

Mijn moeilijkste tegenstander is denk ik toch wel Saajan el Jackson. Hij had zeker 80% van het potje de bal en scoorde heel veel bij mij ik kon weinig skills laten zien want hij pakte keer op keer weer de bal van mij af.

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Mijn 2 medespelers voor een 3vs3 zouden 100% Bryan en Nabil zijn. We hebben veel bereikt met ze 3en en trainen vaak samen dus zijn ook op elkaar in gespeeld. Bryan is snel en sterk aan de bal en Nabil heeft voor elke situatie een oplossing en heeft een heel goed overzicht.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen en ambities zijn dat ik sowieso nog het NK wil winnen en zover mogelijk komen op het open WK van Pannahouse in Denemarken.

Wil je zelf nog iets kwijt?

Ik was nooit zover gekomen zonder de steun van mijn beste vriend Djelani, Stefan Molendijk en Nasser el Jackson.

Volg Bradley Martina op Instagram!
@bradley.freestyle

In de spotlight; Hugo Vliese

Deze week hebben we een interview met Hugo Vliese! In dit interview lees je hoe Hugo zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

In de spotlight; Iman Eljackson

Deze week hebben we een interview met Iman Eljackson! In dit interview lees je hoe Iman haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over haar hoogtepunten.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.