Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Afgelopen weekend bruiste Nederland van de straatvoetbalenergie dankzij Panna Knock Out. Met zes spannende evenementen verspreid over het land, was er voor elke voetballiefhebber wat wils. Laten we eens dieper ingaan op de hoogtepunten:

International U10 Tournament bij Rood-Wit in St. Willebrord

Bij het International U10 Tournament bij Rood-wit gaven de boys van Panna Knock Out weer een geweldige show. Hun panna-vaardigheden en creativiteit lieten het publiek versteld staan. De sfeer was gezellig en de kinderen keken hun ogen uit.

Open Panna Knock Out Activiteit tijdens de Urban Sports Games in Almere

In Almere kwamen straatvoetballers van alle leeftijden samen voor een open panna-activiteit. Deelnemers konden hun skills laten zien en zich meten met anderen in de panna-arena. De adrenaline spatte ervan af terwijl de spelers elkaar uitdaagden voor spectaculaire panna’s.

Panna Knock Out NK Kwalificatietoernooi in Zandvoort

Het NK-kwalificatietoernooi in Zandvoort was een ware strijd om een plek in het nationale kampioenschap. De panna-spelers streden fanatiek voor de eer. De spanning was om te snijden terwijl ze elkaar probeerden te passeren met hun panna-moves.

Shows en Workshops van Anass Tachi bij de Berg Toys Familiedag

Anass Tachi, een Rotterdamse straatvoetballer, gaf inspirerende shows en interactieve workshops aan jong en oud. De Berg Toys Familiedag was een gezellige mix van sport en plezier. Anass liet zien hoe je met passie en techniek het publiek kunt vermaken.

Shows en Workshops van Nabil en Nasser el Jackson bij SJC Noordwijk

Nabil en Nasser el Jackson vermaakten het publiek bij SJC Noordwijk met hun panna-acts en interactieve workshops. De toeschouwers werden betrokken bij de actie en kregen zelfs de kans om hun eigen panna-skills te tonen. Een dag vol entertainment en leerzame momenten!

Compleet Verzorgde Jeugdochtend bij VV Rozenburg

Bij VV Rozenburg genoten kinderen van een ochtend vol voetbalplezier. De openingsshow van Nasser el Jackson was het hoogtepunt, gevolgd door diverse toffe attracties zoals panna kooien, springkussens en voetbal clinics. De jeugd kreeg de kans om hun liefde voor voetbal te vieren.

Kortom, het was een weekend vol panna-actie, talent en gezelligheid. Panna Knock Out blijft de harten van straatvoetbal liefhebbers veroveren!

Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Het was een druk maar spectaculair weekend bij Panna Knock Out. Tijdens het weekend van 1 juni vonden maar liefst 6 events plaats!

In de spotlight; Imran

Imran de winnaar van het NK Panna Knock Out van vorig jaar doet een interview! lees meer over hoe hij deze ervaring heeft bevonden!