IMRAN; MET HARD WERKEN KUN JE ALLES BEREIKEN, DAT STAAT OP NUMMER 1

Deze week hebben we een interview met Imran! Hierin lees je hoe zijn liefde en passie voor straatvoetbal zijn ontstaan. Daarnaast kom je te weten hoe Imran het winnen van het NK Panna Knock Out heeft ervaren.

Waar is jouw liefde voor straatvoetbal begonnen?

“Mijn liefde voor straatvoetbal is begonnen doordat er veel jongens en meisjes op de velden waren. We speelden daar urenlang en hadden veel plezier. Later kwam ik erachter dat er meer op straat te doen was, zoals Panna Knock Out. Ik kwam voor het eerst in aanraking met Panna KO, omdat ik met een klassenuitje naar Ahoy ging waar zij aanwezig waren met een Panna toernooi. En raad eens… ik won! Door deze overwinning wist ik een ticket voor het NK Panna Knock Out te bemachtigen. Ik was zeker 7 maanden heel zenuwachtig en heb sindsdien heel veel geoefend. Na de winst kreeg ik extra motivatie en bleef ik door knallen.”

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

“Als je 3 minuten in een kooi staat waar iedereen om je heen staat, dan voel je de spanning en ga je extra je best doen. Dat geeft net die extra energie om die panna te geven of een doelpunt te maken bij een tegenstander waar je tegenop kijkt. En het gejuich als je een panna maakt… fantastisch! Als je zelf een panna krijgt voel je even schaamte, maar dan moet je gelijk weer door en je kop niet laten hangen. In de pannakooi zit je lichaam vol adrenaline en je bent daar maar voor 1 ding: winnen.”

Wat zijn jouw hoogtepunten tot nu toe?

“Ik heb aan meerdere toernooitjes meegedaan van Panna KO, bijvoorbeeld bij Capelle en Ahoy. Het toernooi dat ik nooit meer vergeet is het NK in Amsterdam. Ik was zeker vier maanden zenuwachtig voor dit toernooi. We namen de trein naar Bijlmer Arena om het toernooi te spelen. Ik kwam er aan met de gedachte lekker een potje te voetballen voor plezier, maar later op de dag werd het serieuzer. Ik was de groepsfase voorbij en ik had al een paar tegenstanders verslagen. Het leek erop dat ik toch een kans had om te winnen. Dit gaf me veel zelfvertrouwen, maar het werd ook steeds spannender. Uiteindelijk won ik dit prachtige toernooi, wat een opluchting! Ik ga deze dag nooit vergeten en wei weet win ik over een paar jaar op het WK Panna!”

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Als ik 2 mensen in me 3vs3 mag stoppen is dat toch Mehdi Amri en Nasser el Jackson! Dat komt doordat Mehdi echt een hele talentvolle speler is waar ik ook nog van kan leren. Dat heb ik op de toernooien gezien, hoe technisch hij is en zijn mentaliteit is gewoon; ik moet een panna geven. En ja Nasser is gewoon de panna goat van hem kan ik nog heel veel leren ik kies hem omdat hij heel panna met gekke trucs kan combineren.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen en ambities voor straat voetbal; ik hoop en wil dat de pleintjes nog voller gaan worden, en meer mensen deze leuke hobby gaan delen genaamd Panna Knock Out. Dan zouden we met ze alle gaan trainen voor kwalificatie en het winnen daarvan. Een van mij andere dromen is om aan nog grote toernooien deel te nemen, en die wederom te winnen. Op deze manier leer ik ook meer vrienden kennen en heb je altijd wel iets nuttigs te doen.

Hoe zou je jezelf (in 3 woorden) omschrijven als straatvoetballer? En waarom zou je jezelf zo omschrijven?

Als ik in drie worden me zelf moet beschrijven is dat 1. (leergierig) ik ben een jongen die heel veel van leren houd dit doe ik op de straten door filmpjes te kijken. Maar ook naar grotere straatvoetbalballers te kijken 2. (doorzetten) ik ben iemand die echt doorzet, soms gaat het niet alleen om hoe goed je bent, er komt vaak ook een stukje hard werken bij kijken. Ik vind dat op het NK heel veel goede voetballers waren, maar doordat ik toch doorzette en iets harder werkte kon ik toch de winst over de streek trekken. 3. (buiten spelen) ik hou heel erg van buiten spelen, buiten spelen helpt bij het ontwikkelen van je lichaam mentaal, maar ook geestelijk met je vrienden heel de dag buiten voetballen is het leukste wat er is. Ook word je nog beter in voetbal door een truc te leren van je vrienden

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? Waarom is/zijn hij/zij een inspiratiebron voor jou?

Wie is mijn inspiratie bron? Voor mij is dat Nasser el Jackson ik kijk me ogen uit wat hij laat zien als je denkt nu kan je echt geen panna geven hij gaat verliezen dan doet hij precies het tegenovergestelde. De shows die hij laat zien zou ik ook graag willen. En daarom ben ik er echt voor aan het trainen om ook een hele mooie panna te geven/te kunnen freestylen.

De boodschap van Imran voor de community!

Mijn boodschap is blijft, hard trainen en alles geven, doe ook je best op school, en luister naar je ouders. Met hard werken kan je alles bereiken, dat staat op nummer 1. Ik hoop dat ik jullie kan zien op het Nk Panna Knock Out en dat jullie ook een kans hebben om het NK te winnen maar voor nu blijven trainen.

Volg Imran op Instagram! @imranuue

Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Het was een druk maar spectaculair weekend bij Panna Knock Out. Tijdens het weekend van 1 juni vonden maar liefst 6 events plaats!

In de spotlight; Imran

Imran de winnaar van het NK Panna Knock Out van vorig jaar doet een interview! lees meer over hoe hij deze ervaring heeft bevonden!