Succesvol Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out tijdens Urban Sports Week Amsterdam

Op zondag 3 september hebben we het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 georganiseerd tijdens de Urban Sports Week Amsterdam. Tijdens dit spektakel kwamen de beste straatvoetballers uit heel Nederland bij elkaar om te battlen voor de titel.

De dag werd natuurlijk weer op een passende manier geopend met een knallende show van Jeugdfonds ambassadeur Nasser ‘el Jackson’.

Daarna werd het weer een middag vol met spectaculaire acties, indrukwekkende ‘akka’s’ en natuurlijk enorm veel panna’s. Het toernooi werd gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën waarbij uiteindelijk 4 winnaars zich kroonden tot Nederlands Kampioen. Na 4 spectaculaire finales waren het Imran Kaddouri uit Rotterdam(U12), Imran Talai uit Amsterdam(U15), Dineke Brand uit Vlaardingen (Meiden) en Jos ‘el Jackson’ Koedijk uit Schagen (16+) die de titel hebben verdiend. Daarnaast was er een ‘Fairplay & Respect’ award voor Yasmine Zamrani uit Zaandam en een ‘Best Skiller award’ voor wederom Jos ‘el Jackson’.

Dit event zou niet mogelijk geweest zijn zonder de steun van de projectpartners Gemeente Amsterdam, Jeugdfonds Sort en Cultuur, Laureus Sport for Good, de Gumball3000 Foundation en kledingpartner Black Bananas. Dankzij hun betrokkenheid kunnen we dit soort events blijven organiseren voor deze geweldige community.

Het NK Panna Knock Out is niet alleen maar een toernooi maar vooral de samenkomst van een inclusieve community en een positieve uiting van de straatcultuur. Het draait namelijk zeker niet alleen maar om winnen maar vooral om respect, saamhorigheid en elkaar inspireren en motiveren.

Inmiddels zijn de eerste voorrondes voor het NK 2024 zelfs al weer gespeeld. Wil je op de hoogte blijven? Houd @pannaknockoutbenelux!  in de gaten op Instagram!

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out

Panna Knock Out Katendrecht

Op vrijdag 29 maart vond er weer een Panna-toernooi plaats. Dit keer in Katendrecht. Samen met SOL foundation heeft Panna Knock Out voor een leuke dag gezorgd voor alle deelnemers!

Onze straatvoetballers schitteren in Feyenoord’s Klassieker video!

Als aanloop naar de klassieker tussen Feyenoord Rotterdam en AFC Ajax afgelopen zondag, kregen straatvoetballers die gelinkt zijn aan Panna Knock Out een welverdiend podium.