Succesvol Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out tijdens Urban Sports Week Amsterdam

Op zondag 3 september hebben we het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 georganiseerd tijdens de Urban Sports Week Amsterdam. Tijdens dit spektakel kwamen de beste straatvoetballers uit heel Nederland bij elkaar om te battlen voor de titel.

De dag werd natuurlijk weer op een passende manier geopend met een knallende show van Jeugdfonds ambassadeur Nasser ‘el Jackson’.

Daarna werd het weer een middag vol met spectaculaire acties, indrukwekkende ‘akka’s’ en natuurlijk enorm veel panna’s. Het toernooi werd gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën waarbij uiteindelijk 4 winnaars zich kroonden tot Nederlands Kampioen. Na 4 spectaculaire finales waren het Imran Kaddouri uit Rotterdam(U12), Imran Talai uit Amsterdam(U15), Dineke Brand uit Vlaardingen (Meiden) en Jos ‘el Jackson’ Koedijk uit Schagen (16+) die de titel hebben verdiend. Daarnaast was er een ‘Fairplay & Respect’ award voor Yasmine Zamrani uit Zaandam en een ‘Best Skiller award’ voor wederom Jos ‘el Jackson’.

Dit event zou niet mogelijk geweest zijn zonder de steun van de projectpartners Gemeente Amsterdam, Jeugdfonds Sort en Cultuur, Laureus Sport for Good, de Gumball3000 Foundation en kledingpartner Black Bananas. Dankzij hun betrokkenheid kunnen we dit soort events blijven organiseren voor deze geweldige community.

Het NK Panna Knock Out is niet alleen maar een toernooi maar vooral de samenkomst van een inclusieve community en een positieve uiting van de straatcultuur. Het draait namelijk zeker niet alleen maar om winnen maar vooral om respect, saamhorigheid en elkaar inspireren en motiveren.

Inmiddels zijn de eerste voorrondes voor het NK 2024 zelfs al weer gespeeld. Wil je op de hoogte blijven? Houd @pannaknockoutbenelux!  in de gaten op Instagram!

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out