NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP PANNA KNOCK OUT 2023

Op zondag 3 september vindt het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam!

Voor het 2e jaar op rij is NS-station Amsterdam Bijlmer Arena het decor voor dit spektakel. De beste straatvoetballers van Nederland komen op deze dag samen om te strijden voor de titel van Nederlands Kampioen. En met meer dan 50 voorrondes van Kerkrade, Rotterdam en Sneek tot Assen, Utrecht en Amsterdam belooft het grootser dan ooit te worden! Het event start om 12:00 en duurt tot ongeveer 19:00.

Het NK wordt gespeeld in de volgende categorieën:

  • U12 (t/m 12 jaar)
  • U15 (13 t/m 15 jaar)
  • 16+ (16 jaar en ouder)
  • Meiden (alle leeftijden)

De winnaars van alle voorrondes door heel het land ontvangen in de loop van augustus per post en telefonisch bericht met alle belangrijke informatie. Heb je een dringende vraag? Mail info@pannaknockout.com of stuur een appje naar + 31 10 310 10 48.

Meedoen?

Door het hele land worden kwalificatietoernooien georganiseerd. Meer informatie over de laatste mogelijkheden om je te kwalificeren vind je hier.

Heb je je helaas niet kunnen plaatsen? Geen stress! Je bent van harte welkom om te komen supporten en een balletje te trappen bij de gratis toegankelijke side-events.

Urban Sports Week Amsterdam?

Van 25 augustus t/m 3 september staat heel Amsterdam weer in het teken van Urban Sports tijdens de #USWA2023. Denk hierbij aan disciplines als BMX, inline skaten, freerunning, breaking en 3×3 basketball. Natuurlijk mag ook straatvoetbal in dat rijtje niet ontbreken en dat is precies de reden dat we hier het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out organiseren. Meer informatie over de #USWA2023 vind je op www.uswa.nl.