De eerste editie van het Urban culture festival in Den Helder is geslaagd!

Op zaterdag en zondag vond het Urban Culture Festival plaats in Den Helder, met succes.

Zaterdag 4 en zondag 5 februari heeft de eerste editie van het Urban Culture Festival plaatsgevonden in Den helder. De stadshal van de schouwburg werd hierbij omgebouwd tot een echte ‘urban playground’. De jonge liefhebbers van urban culture kwamen hiernaartoe en konden op hun eigen niveau meedoen. Zo waren er beginnende en gevorderde talenten aanwezig die echt iets van zichzelf konden laten zien deze dag. Daarnaast konden zij zelf ook een hoop dingen zien waarvan zij veel konden leren en natuurlijk van konden genieten.

Activiteiten

De deelnemers hebben zich goed kunnen vermaken. Zo konden de deelnemers kijken naar verschillende step en skate demo’s. Ook konden zij zelf de steps en skateboards uitproberen en er waren verschillende workshops te volgen, zoals: DJ’en, beatproductie, rapproductie, dans en streetart. Verder waren er verschillende area’s, namelijk de TikTok, gaming en urban kapper area waar de deelnemers echt leuke video’s konden (leren) maken en de beste game-ervaring konden hebben.

Nasser el Jackson

Om de kids ook te inspireren met straatvoetbal was Nasser el Jackson te gast bij het Urban Culture Festival waar hij zijn skills heeft gedeeld in de vorm van shows en workshops. Nasser el Jackson is via ons geboekt en de jongeren vonden het geweldig. Ze hebben dan ook veel nieuwe dingen gezien en geleerd.

Wil jij ook straatvoetbalentertainment boeken voor jouw event? Klik dan nu op de link hieronder om een boeking te plaatsen!

Boek hier

Stichting Urban Culture Lab en Panna Knock Out krijgen ondersteuning van Foot Locker Foundation en Laureus Foundation

NK Panna Knock Out 2023

Het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2023 vindt wederom plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam!