De eerste editie van het Urban culture festival in Den Helder is geslaagd!

Op zaterdag en zondag vond het Urban Culture Festival plaats in Den Helder, met succes.

Zaterdag 4 en zondag 5 februari heeft de eerste editie van het Urban Culture Festival plaatsgevonden in Den helder. De stadshal van de schouwburg werd hierbij omgebouwd tot een echte ‘urban playground’. De jonge liefhebbers van urban culture kwamen hiernaartoe en konden op hun eigen niveau meedoen. Zo waren er beginnende en gevorderde talenten aanwezig die echt iets van zichzelf konden laten zien deze dag. Daarnaast konden zij zelf ook een hoop dingen zien waarvan zij veel konden leren en natuurlijk van konden genieten.

Activiteiten

De deelnemers hebben zich goed kunnen vermaken. Zo konden de deelnemers kijken naar verschillende step en skate demo’s. Ook konden zij zelf de steps en skateboards uitproberen en er waren verschillende workshops te volgen, zoals: DJ’en, beatproductie, rapproductie, dans en streetart. Verder waren er verschillende area’s, namelijk de TikTok, gaming en urban kapper area waar de deelnemers echt leuke video’s konden (leren) maken en de beste game-ervaring konden hebben.

Nasser el Jackson

Om de kids ook te inspireren met straatvoetbal was Nasser el Jackson te gast bij het Urban Culture Festival waar hij zijn skills heeft gedeeld in de vorm van shows en workshops. Nasser el Jackson is via ons geboekt en de jongeren vonden het geweldig. Ze hebben dan ook veel nieuwe dingen gezien en geleerd.

Wil jij ook straatvoetbalentertainment boeken voor jouw event? Klik dan nu op de link hieronder om een boeking te plaatsen!

Boek hier

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out