JIM MULDER: GELOOF IN JE DROOM, DAN ZUL JE ER KOMEN.

Deze week hebben we een interview met Jim Mulder! In dit interview lees je wie Jim zijn inspiratie is in de game.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn liefde en passie is begonnen door Nasser El Jackson. Ik vond het heel gaaf op te zien hoe snel hij met de bal over de grond ging en hoe hij met een paar bewegingen mensen een panna kon geven, ondanks dat ze heel de tijd hun benen dicht hadden.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Als je een panna geeft het zoveel kan doen met de tegenstander en de toeschouwers die kijken heel leuk reageren. bijv. springen in de kooi, schreeuwen enz. En je hebt allemaal verschillende trucjes om een panna te geven.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Heb dit jaar voor het eerst meegedaan aan het NK Panna Knock Out. Daarmee ben ik in de top 16 gekomen, wat ik zelf niet had verwacht. Dus op naar meer!!

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Ik zou Teun en Saajan kiezen. Teun is heel technisch met de bal en Saajan is heel snel met de bal. En met allebei heb ik ook een goede band.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen zijn er zeker. In Team El Jackson komen is een hele grote droom, om in de top van Nederland en de wereld te komen, meer kinderen te inspireren en te motiveren en er later mijn brood mee kunnen verdienen.

 Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

Ik zou mij omschrijven als een geduldige speler, ondanks sta ik misschien achter ik toch de laatste secondes soms een panna maak. Eigenlijk is dat heel vreemd omdat ik zelf qua persoonlijkheid juist niet zo veel geduld heb.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? 

Mijn inspiratie is Nasser El Jackson, omdat hij heel creatief, snel en altijd een beweging heeft om een panna te kunnen maken, ook omdat hij veel heeft meegemaakt in de straat voetbal wereld en hij graag mensen helpt.

Wil je nog iets kwijt?

Doe iets wat je leuk vind, luister niet naar andere en geloof in je droom, dan zul je er komen!

 Volg Jim Mulder op Instagram!

In de spotlight: Jasmijn Janssen

Deze week staat Jasmijn Janssen in de spotlight. In dit interview lees je onder andere meer over haar hoogtepunten en wie ze zou kiezen voor een potje 3vs3.

In de spotlight: Appie Fekrach

Deze week staat Appie Fekrach in de spotlight. Hier lees je onder andere waar zijn liefde en passie voor straatvoetbal is begonnen en veel meer.

Panna Knock Out met topfreestylers onderdeel van Koningsdag010

Als Panna Knock Out zijn we er trots op dat we hebben bij mogen dragen aan het geweldige succes van Koningsdag010! Dit hebben we gedaan in de vorm van 6 topfreestylers die voor entertainment hebben gezorgd.