JIM MULDER: GELOOF IN JE DROOM, DAN ZUL JE ER KOMEN.

Deze week hebben we een interview met Jim Mulder! In dit interview lees je wie Jim zijn inspiratie is in de game.

Waar is de liefde en passie voor straatvoetbal bij jou begonnen?

Mijn liefde en passie is begonnen door Nasser El Jackson. Ik vond het heel gaaf op te zien hoe snel hij met de bal over de grond ging en hoe hij met een paar bewegingen mensen een panna kon geven, ondanks dat ze heel de tijd hun benen dicht hadden.

Wat spreekt je het meest aan bij straatvoetbal en panna?

Als je een panna geeft het zoveel kan doen met de tegenstander en de toeschouwers die kijken heel leuk reageren. bijv. springen in de kooi, schreeuwen enz. En je hebt allemaal verschillende trucjes om een panna te geven.

Wat zijn je hoogtepunten tot nu toe?

Heb dit jaar voor het eerst meegedaan aan het NK Panna Knock Out. Daarmee ben ik in de top 16 gekomen, wat ik zelf niet had verwacht. Dus op naar meer!!

Als je 2 medespelers mag kiezen voor een potje 3vs3.. wie zou je dan kiezen?

Ik zou Teun en Saajan kiezen. Teun is heel technisch met de bal en Saajan is heel snel met de bal. En met allebei heb ik ook een goede band.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Mijn dromen zijn er zeker. In Team El Jackson komen is een hele grote droom, om in de top van Nederland en de wereld te komen, meer kinderen te inspireren en te motiveren en er later mijn brood mee kunnen verdienen.

 Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

Ik zou mij omschrijven als een geduldige speler, ondanks sta ik misschien achter ik toch de laatste secondes soms een panna maak. Eigenlijk is dat heel vreemd omdat ik zelf qua persoonlijkheid juist niet zo veel geduld heb.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna? 

Mijn inspiratie is Nasser El Jackson, omdat hij heel creatief, snel en altijd een beweging heeft om een panna te kunnen maken, ook omdat hij veel heeft meegemaakt in de straat voetbal wereld en hij graag mensen helpt.

Wil je nog iets kwijt?

Doe iets wat je leuk vind, luister niet naar andere en geloof in je droom, dan zul je er komen!

 Volg Jim Mulder op Instagram!

Panna Knock Out: Een Weekend Vol Actie!

Het was een druk maar spectaculair weekend bij Panna Knock Out. Tijdens het weekend van 1 juni vonden maar liefst 6 events plaats!

In de spotlight; Imran

Imran de winnaar van het NK Panna Knock Out van vorig jaar doet een interview! lees meer over hoe hij deze ervaring heeft bevonden!