RYAN MOMMERS: JULLIE HEBBEN MIJ EN MIJN FAMILIE EEN HELE LEUKE DAG EN PRIJS BEZORGD.

Deze week hebben we een interview met Ryan Mommers! In dit interview lees je hoe Ryan naar het NK Panna Knock Out heeft toegewerkt.

Had je verwacht het NK Panna Knock Out te winnen?

Ik ging erg neutraal het NK Panna Knock Out in. Daarbij wist ik niet precies wat ik kon verwachten, dus hield rekening met elk scenario. Buiten dat wist ik wel dat ik ver zou komen, maar dat ik het NK Panna Knock Out ook zou winnen had ik niet verwacht.

Hoe heb je naar het NK Panna Knock Out toegewerkt?

Ik heb niet doelgericht naar het NK Panna Knock Out toegewerkt. Ook train ik doordeweeks veel, dus het gaat een soort van naturel. Daarnaast oefen ik thuis wel veel verschillende tactieken en zie vaak trucjes op Tiktok of Youtube.

Hoe heb je het NK Panna Knock Out 2022 ervaren?

Als een super leuke dag. Mijn familie was erbij en hebben mij elke wedstrijd gesteund waardoor ik meer motivatie kreeg om te willen winnen. Ik vond de muziek erg motiverend en de mensen waren vriendelijk en sportief.

Waar is jouw liefde en passie voor straatvoetbal begonnen?

Mijn liefde ligt deels ook bij straatvoetbal, maar vooral bij voetbal zelf. Mijn liefde en passie voor straatvoetbal is buiten op straat begonnen. Met jongens buiten voetballen, trucjes en tactieken op social media zien en dat na willen doen en toepassen op straat. En de progressie die ik daarmee maakte, ik merkte dat het me steeds beter en sneller lukte en dat het makkelijker ging.

Welke tegenstander vond je het moeilijkst om tegen te spelen, en welke 2 medespelers zou je kiezen voor een potje 3vs3?

Jantje vond ik het moeilijkst om tegen te spelen. Hij is technisch en heeft goede acties en de medespelers die ik zou kiezen voor een 3vs3 zijn Jantje en Milan.

Wat zijn je dromen en ambities in het straatvoetbal?

Dromen en ambities in het straatvoetbal heb ik niet. Ik doe dit, omdat ik het echt heel erg leuk vind. Ik wil vooral iets bereiken bij de club waar ik nu speel en daar doorgroeien tot profvoetballer.

Hoe zou je jezelf in 3 woorden omschrijven als straatvoetballer?

Snel, veel goede acties en ik geef veel panna’s.

Wie is je inspiratiebron bij straatvoetbal en panna?

Touzani

Wil je nog iets kwijt?

Bedankt voor de kans bij Panna Knock Out. Jullie hebben mij en mijn familie een super leuke dag en een leuke prijs bezorgd! Ik hoop jullie snel weer te zien. Voetballende groetjes, Ryan Mommers.

Volg Ryan Mommers op insta!

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out