NK PANNA KNOCK OUT 2022

Op zondag 28 augustus vindt het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2022 plaats tijdens de Urban Sports Week Amsterdam.

Tijdens het NK komen de beste straatvoetballers van Nederland samen om te battlen voor de titel van Nederlands Kampioen. Er wordt sinds dit jaar gespeeld in 4 categorieën:

  • U12 (t/m 12 jaar)
  • U15 (13 t/m 15 jaar)
  • 16+ (16 jaar en ouder)
  • Meiden

Tijden en locatie

Het Nederlands Kampioenschap 2022 vindt plaats onder de voetgangersdoorgang van NS-station Bijlmer Arena tussen de Johan Cruijff Boulevard en het Hoekerodeplein. Het event start om 13:00 en zal rond 19:00 eindigen.

LET OP: Deelname is alleen mogelijk met een NK ticket die je bij één van de vele voorrondes in heel Nederland hebt gewonnen. Voor publiek is het event gratis toegankelijk! Kom dus vooral kijken en neem ouders, vrienden en familie mee om te supporten.

Info voor deelnemers

Heb jij al een ticket bemachtigd? Gefeliciteerd! Je ontvangt begin augustus alle informatie die je nodig hebt zodat je weet wat je kan verwachten.

Laatste voorrondes

Natuurlijk willen we iedereen de kans geven om een officieel NK te spelen. Gedurende de week vooraf verzorgen we daarom in verschillende Amsterdamse wijken een programma met voorrondes en daarmee de laatste kans om je te kwalificeren voor het NK. Deze voorrondes vinden plaats op de volgende momenten:

  • Maandag 22 augustus van 14:00 tot 18:00 op het horecaplein van het Buikslotermeerplein (Noord)
  • Dinsdag 23 augustus van 14:00 tot 18:00 op het plein op de kruising van de Dolingadreef en Bernard Shawsingel (Zuid-Oost)
  • Woensdag 24 augustus van 14:00 tot 18:00 op het Appie Nouriplein (Nieuw-West)
  • Donderdag 25 augustus van 14:00 tot 18:00 op het kunstgrasveld Zeeburgereiland (Oost)

De top 4 in elke categorie tijdens deze voorrondes wint een NK ticket! Kom je niet uit Amsterdam of omgeving? Check de zomerkalender om te zien of er nog een voorronde bij jou in de buurt gepland staat.

Urban Sports Week Amsterdam?

Van 18 t/m 28 augustus staat heel Amsterdam weer in het teken van Urban Sports tijdens de #USWA2022. Denk hierbij aan disciplines als BMX, inline skaten, freerunning, breaking en 3×3 basketball. Natuurlijk mag ook straatvoetbal in dat rijtje niet ontbreken en dat is precies de reden dat we hier het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out organiseren. Meer informatie over de #USWA2022 vind je op www.uswa.nl.

Wil je meer informatie over het NK of één van de voorrondes? Stuur een DM op Instagram naar @pannaknockoutbenelux!  

Nog één keer nagenieten van de aftermovie van het NK 2021 om in de sfeer te komen? Klik hier!

In de spotlight: Rania el Jackson

Wat mij het meest aanspreekt bij straatvoetbal is dat je veel communicatie hebt met mensen binnen het kader van straatvoetbal.

In de spotlight: Bryan Ugbodaga

Waar mijn liefde is begonnen is eigenlijk door Nabil. Het is allemaal eigenlijk heel gek ik begonnen, ik speelde een potje honderdtachtigen met een paar vrienden toen kwam Nabil meedoen.

In de spotlight: Kazim Tuzcu

Voor mij is de liefde voor straatvoetbal begonnen in 2018 toen ik Nasser el Jackson leerde kennen op mijn oude voetbalvereniging. Hij gaf een show waar ik heel erg gemotiveerd door werd.