GESLAAGD KERSTVAKANTIE PROGRAMMA!

Kerstvakantie toernooi

Drukbezochte jaarsafsluiting

Op 31 december 2021 was het zover. Het laatste pannatoernooi van het jaar. Ondanks het feit dat het oudjaarsdag was mochten we zeer tevreden zijn over de opkomst. We hadden ons uitgestald op het Cruyff Court naast het Sparta Stadion. Hier hebben we afgelopen maanden ook de Sparta Balliesessies georganiseerd met een tof kerstvakantie programma, wat een daverend succes bleek te zijn.

Na een hoogstaande middag ging Sanel er met de winst vandoor. De tickets voor het NK in de categorieën U13 en 14+ waren respectievelijk voor Mohsin en Dineke.

Belanden start van het jaar op Schuttersveld

2022! Een nieuw jaar met hopelijk veel mooie en sportieve momenten. We gingen het jaar van start zoals we het vorige waren geëindigd; met een toffe sfeer en een scala aan panna’s.

Het decor voor de eerste activiteit van het nieuwe jaar was het altijd goed gevulde Cruyff Court op het Schuttersveld in Rotterdam. De jongeren kwamen met lachende gezichten het terrein op. Je kon zien dat ook zij er weer tegenaan konden na een bewogen jaar als 2021 was.

Vanaf het begin vlogen de vonken ervan af en was het fanatisme van de gezichten af te lezen. Na een spannende finale ging Faliyar er met de winst vandoor en pakte het ticket voor het NK 2022.

Kletsnatte omstandigheden deert jongeren niet op het Mallegatpark

Woensdag 5 januari 2022 was het kommer en kwijl wat betreft de weersomstandigheden. De jongeren hadden hier totaal geen baat bij en lieten zich van hun beste kant zien. Enkele spelers kwamen zelfs uit de regio’s Apeldoorn en Nijmegen om zich hier te meten met de lokale jeugd.

Lorenzo uit Apeldoorn kwam met maar één doel naar Rotterdam en dat was zich plaatsen voor het NK. In de kwartfinale won hij van Bradley en verzekerde zich van het ticket. De dagoverwinning ging voor de tweede keer deze kerstvakantie naar Sanel, maar omdat hij al een ticket op zak had ging het ticket van vandaag naar Lorenzo.

Blijf ook in 2022 in beweging!

Al met al kunnen we concluderen dat de jongeren deze kerstvakantie weer niet stil hebben gezeten. Het niveau wat bij vlagen op de mat werd gelegd is de basis voor wederom een mooi sportjaar.

Nasser El Jackson opening

Panna Knock Out bij de WvE voetbalpromotiedagen!

Van 29 april tot en met 1 mei 2024 vinden de WvE voetbalpromotiedagen plaats op het terrein van voetbalvereniging Floreant in Boskoop. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan leuke voetbalspelletjes en attracties van Pannaknockout.

Pannakooi activatie bij de bekerfinale!

Afgelopen zondag stond er bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC wel een hele bijzondere attractie… de Pannakooi van Panna Knock Out