OMAR EN MOHAMMED KRONEN ZICHZELF TOT NEDERLANDS KAMPIOEN PANNA KNOCK OUT

Omar-en-Mohamed-NK-Panna-Knock-Out

Op zondag 12 sepember 2021 vond het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out plaats op het straatvoetbalplein aan de Rosestraat in Rotterdam-Zuid. Hierbij mochten Omar en Mohamed zich kronen als Nederlands kampioenen.

Voorrondes

Van Weert tot Leiden, Sneek, Assen en Rotterdam.. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 50  voorrondes mogen organiseren met dank aan onze lokale partners. De winnaars van al deze voorrondes kwamen met gespannen gezichten samen op deze mooie zondag in Rotterdam-Zuid tijdens het NK. Dit was het moment waar al deze jongeren zo naar uit hebben gekeken.

Zenuwslopende finales

Na de groepsfase stroomden de groepswinnaars door naar de Knock Out fase waar ze het op het Center court mochten gaan battlen. Begeleid door rook en andere special effects werd de spanning en druk opgevoerd. Uiteindelijk ging de finale in de U13 categorie tussen het 13-jarige Rotterdamse talent Bryan Ugbodaga en de 12-jarige Amsterdammer Mohamed ‘Mo’ el Otmani. Mo trok hierbij aan het langste eind en kroonde zich in een zenuwslopende finale tot Nederlands Kampioen U13! Daarna was het de beurt aan de jongeren van 14 jaar en ouder waarbij de finale tussen ‘Appie’ Aurag en Omar Hamouta ging. De 17-jarige Omar wist de thuiswedstrijd in ‘zijn’ Rotterdam te winnen en kroonde zich zo tot Nederlands Kampioen in de 14+ categorie.

Community-gevoel

Ondanks dat panna individueel gespeeld wordt is er een enorm sterk community-gevoel en zien we dat de jongeren elkaar op alle vlakken supporten. Wij doen er alles aan om deze fantastische community dagelijks te laten groeien en het Nederlands Kampioenschap heeft weer laten zien hoeveel straatvoetbal talent er op de Nederlandse pleintjes rond loopt.

Content

Check hier de sfeerimpressie van het Nederlands Kampioenschap 2021.

In de spotlight; Hugo Vliese

Deze week hebben we een interview met Hugo Vliese! In dit interview lees je hoe Hugo zijn liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over zijn hoogtepunten.

In de spotlight; Iman Eljackson

Deze week hebben we een interview met Iman Eljackson! In dit interview lees je hoe Iman haar liefde en passie voor straatvoetbal begonnen is en kom je meer te weten over haar hoogtepunten.

Spectaculaire Freestyle Show van Hugo Vliese tijdens Rust van Sparta – Excelsior

Op zaterdag 17 Februari was het zover; de Rotterdamse kraker tussen Excelsior en Sparta Rotterdam stond op het programma. Met Panna Knock Out zijn wij al jaren met trots verbonden aan Sparta Rotterdam en zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig op de jaarlijkse Familiedag.