M-STATION

De M-Station Talent is een Deens product en met afstand de beste rebounder van dit moment.

De M-Station Talent is speciaal ontworpen en getest om de skills van elke voetballer te trainen. Elke bal wordt geretourneerd met 95% van de kracht en snelheid waarmee deze wordt ingeschoten. Deze rebounder kan ingesteld worden op maar liefst 12 verschillende standen of hellingshoeken.

Het een product waar absolute kwaliteit samenkomt met de beste onderdelen. De bespanning is gemaakt van hetzelfde materiaal waarmee tennisrackets worden bespannen.

Daarnaast is De M-Station Talent vooruitstrevend qua technologie. Iedere gebruiker kan kosteloos de app downloaden. Hiermee kan je op verschillende manieren je vaardigheid testen en steeds bijhouden of je progressie maakt. Daarnaast voegt deze technologie een wedstrijdelement toe. Boek nu bij Freestylevoetbal.nl de M-Station Talent , de nieuwe generatie trainingsmiddelen voor de jeugd. Zowel op de voetbalclub als thuis. Hijt is geschikt voor zowel senioren als junioren. Voor keeperstraining en techniektraining (ook met het hele team). Ideaal voor voetbalscholen en clinics.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!