FREESTYLE SHOW

Met een Freestyle show maakt u de juiste keuze om uw doelgroep een onvergetelijk moment te geven. Deze show zal zeker alle aandacht trekken omdat onze voetballers vooruitstrevend zijn op het gebied van freestylevoetbal.

Bij Panna Knock Out bent u aan het juiste adres om de beste Freestylevoetballers in te schakelen voor voetbalentertainment. Ze zijn onder andere perfect in te zetten voor verschillende evenementen zoals:

  • Opening shows.
  • Sportevenementen.
  • Verjaardagen/Personeelsfeestjes.
  • Muziek-video’s.

Een Freestyle voetbal show kunnen wij in overleg met u helemaal invullen zoals u dat wilt. Denk hierbij aan de duur en mate van interactie, maar ook aan de aankleding. 

De freestylevoetballers van Panna Knock Out zijn naast het verzorgen van voetbalentertainment ook zeer geschikt voor het geven van workshops op het gebied van Freestylevoetbal. Een mogelijkheid kan zijn dat er op uw evenement een show wordt gevolgd door een workshop. De doelgroep krijgt dan de kans om de basismoves van het freestylevoetbal onder de knie te krijgen, natuurlijk onder begeleiding van een van onze freestylers!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!